Presentació

Avui iniciem aquest Bloc amb il.lusió, creient que comencem una nova etapa en la nostre relació amb els nostres amics i clients, amb els que hem compartit el plaer de gaudir de una estada a La Tria.
Ja fa quasi vint anys que vàrem rebre els primers usuaris de un aleshores incipient turisme rural. Son vint anys de tenir la satisfacció de fer amics d'arreu del mon.
Molt ha evolucionat aquest tipus der turisme, i ens hem esforçat per millorar contínuament el que podíem oferir als nostres visitants. Calefacció, quarto de bany a cada habitació, la piscina, el web, els espais per celebracions, cavalls, wi-fi, ara el bloc . . . son algunes de les fites que han marcat l'evolució que ens ha reafirmat en el nostre compromís per oferir el millor servei als qui escullen La Tria com a escenari de una celebració inoblidable o sencillament passar uns dies agradables amb la família o els amics.
L'any 1999 vàrem estrenar la web de La Tria http://www.latria.com/ . Deu anys després i seguint l'evolució de les noves tecnologies, tant útils per als que vivim en el món rural, estrenem Bloc.
La fotografia és un petit homenatge a les generacions que al llarg de més de tres-cents anys han modelat aquesta Masía i aquest paisatge de La Tria que ara tots nosaltres podem disfrutar.

Maite i Lluís

2 comentaris:

  1. Molt bonic tot i felicitats pels deu anys de latria.com i per tot l'esforç i dedicació que heu tingut amb aquest indret tant mágic. M'agradat molt veure aquest blog i tenim moltes ganes de que arribi la data del nostre casament (10/07/10) per poder disfrutar d'aquest paissatge d'en somni.

    Xavier i Cristina

    ResponElimina
  2. Doncs ja ho veieu, Xavier i Cristina, aquí ens trobem.
    Ja hem acabat la temporada 2009 de celebracions i ja estem preparant l'escenari per al vostre casament, entre altres. Esperem saber correspondre a la confiança que heu posat en nosaltres. Moltes gràcies i fins aviat.

    Maite i Lluís.

    ResponElimina