Clara i Roger


Bons professionals de la comunicació, la Clara i en Roger volien que el seu casament fos bonic, senzill, que reflectís la seva personalitat i que fos especialment emotiu.
Certament han aconseguit arribar als sentiments dels convidats, especialment als familiars més propers.
El convit, un aperitiu completíssim i un bon pastís nupcial al aire lliure. Perfecte. El va servir en Jordi Pey, del restaurant Cal Quico http://www.restaurantcalquico.com/ .
Moltes gràcies a la Clara i en Roger per fer-nos partíceps d'aquest esdeveniment, moltes felicitats i bon viatge de nuvis!!!
Maite i Lluís







1 comentari:

  1. Hola, som la Clara i el Roger i us escrivim des de Tailandia, el nostre llarg viatge de noces, estem esperant un avió per anar a una illa i ens hem pensat de mirar el Blog que fins ara no ho haviem pogut fer.
    Moltes gràcies pel gran record que ens emportem del cap de setmana, la veritat es que aquí vem poder celebrar un dia inolvidable no només per nosaltres sino també pels nostres convidats.
    Crec que amb una mica de creativitat, el maravellós entorn y sobretot amb la facilitat que ens ho van posar tot La Maite, en Lluis i els de Cal Quico, vem fer el que voliem fer, ni més ni menys.
    Gràcies a tots i esperem recordar aquells cap de setmana, tornant a passar uns dies amb vosaltres.
    Una càlida abraçada per vosaltres.

    ResponElimina