Millores a La Tria

És un dels nostres objectius que quan venen a La Tria persones que ja s'hi han allotjat en altres ocasions, i això passa tot sovint, quedin positivament sorpresos de trobar alguna cosa canviada. De les millores d'aquest any n'hem escollit aquestes tres:
La novetat més "vistosa" segurament és la il.luminació de la façana.
Sempre hem defugit un enjardinament excessivament sofisticat que trenqui el carisma de les autèntiques Cases Pairals d'aquest magnífic país, que acostumaven a ser elegants, austeres, senzilles. . . Creiem que l'entorn de La Tria ha de ser senzillament net i endreçat, i el seu encant ja resplandirà.
Però ara hem cregut que en determinades ocasions solemnes podia quedar bé una discreta il.luminació de la façana, i heus aquí que ja la tenim. I n'estem molt satisfets.

Parlant de il.luminació, també n'hem instal.lat a la gran esplanada polivalent de gespa. En aquest cas hem buscat la funcionalitat i que no perjudiqués el paisatge (pals de fusta)

Una altre millora important és la construcció de una "circumval.lació" a La Tria, un camí que evita que el trànsit que hi ha al camí de La Tria, encara que sigui escàs, no hagi de passar a tocar de la casa com fins ara. Això ha permès una ampliació molt considerable del prat que tenim al costat de la piscina i el camp de futbol, i la Maite ha aprofitat per "remodelar" l'entorn de la piscina.

Lluís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada