Ja tenim Burricleta ! ! !


Fa uns dies vàrem recorrer amb Burricleta , una de les rutes programades per en Joan i la Regina per al Lluçanès ( La Tria - Sant Cristòfol de Borrassers - Alpens - La Tria); 28 km per camins que coneixem bé, que els hem recorregut tantes vegades i de diferents maneres: amb cotxe o 4x4 (pràctic per desplaçarse no tant per "sentir"), amb moto a tota pastilla (joventut i adrenalina), a peu amb llargues jornades fent transhumància amb un ramat de vaques de més de 300 caps al darrera (experiencies irrepetibles, inoblidables, nostàlgia . . .), muntant a cavall (molt maco si el cavall no és problemàtic, tens prou experiècia, habilitat i l'infraestructura necesària), amb bicicleta (una mica cansat . . .), amb tartana (molt bucòlic pero incomodíssim), amb tractor (la feina) . . .
I ens vàrem acabar de convencer del que ja intuïem: que la Burricleta ès la millor manera de viure i sentir (amb els 5 sentits) aquests paisatges del Lluçanès dels que estem tan enamorats des de el dia que els coneixem.

I vàrem decidir que necesitàvem dos Burricletes a La Tria . . . I ja les tenim ! ! ! . . .Visca !!!

Quan hem anat a provar les nostres Burricletes ja ens hem creuat amb una altre parelleta de Burricletes. La repoblació del Lluçanès amb Burricletes està en marxa, aquí han nascut i és el seu hàbitat natural. Us animem a colaborar-hi: Si veniu a La Tria us deixarem provar les nostres Burricletes, i és probable que tot seguit telefoneu a Puigmajor (molt aprop de La Tria) i llogueu les Burricletes que us facin falta i en Joan o la Regina us les portaran a La Tria, amb tot l'equipament, en poca estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada