Èxit espectacular al campionat d’Europa de Raid

La Maria (amb en Nobby) campiona d'Europa de raid !!!


Ahir es va celebrar el campionat d'Europa de Raid a Assisi (Itàlia), i una vegada més la Maria de Juma's Team ha demostrat que es la número ú del món en aquesta difícil disciplina esportiva, ja que es l'actual campiona d'Espanya (Toledo, juny 2009) i campiona del Món (Malaysia, nov 2008).



Protagonistes . . . Maria, Nobby i Juma.
La Maria i el Nobby entrenant a la pista d'en Tianet a Prats de Lluçanès.


Peró aixó no es tot. Gràcies al primer lloc de la Maria, al nové de la Silvia amb en Cheveret i el desé d'en Robert amb la Tiki Star, tots dos d'Endurance Vilaltella, Espanya ha guanyat la medalla d'or per equips. Repetim, un gran éxit dels "equips de La Tria" , que de mica en mica estàn posant El Lluçanès com a comarca de referència dins aquest esport.



L'equip d'Espanya, campió d'Europa: La Maria (Juma's Team), l'Anna , la Silvia (Endurance Vilaltella) i en Robert (Endurance Vilaltella).



La Silvia amb en Cheveret.


En Robert amb la Tiki.




La Paula i la Júlia de La Tria com a entrenadores de Endurance Vilaltella, han tingut un paper important en la preparació i entrenament de la Tiki Star i en Cheveret en els darrers tres anys, especialment la Júlia amb "la Tiki".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada