Karen i Alexis : KAREXIS WEDDING

La Karen, de Boston, i l'Alexis, de l'Argentina i alhora ciutadans del món volíen aprofitar el seu casament per reunir a familiars i amics. Peró en el seu cas aixó no era fàcil degut a la dispersió geogràfica de tots plegats i vàren demanar ajuda a la seva amiga i experta organitzadora d'events, la Ansley, de Filadèlfia i resident a Barcelona, que els busqués un lloc suficientment atractiu per a la celebració i l'allotjament de més de 120 convidats procedents d'Argentina, Uruguai, Veneçuela, Panamà, EEUU, Canadà, Malaysia, Israel, Alemania, Irlanda, Regne Unit, Belgica, Espanya, País Basc, Catalunya, Austràlia i algún altre pais que no recordem. L'Ansley els va proposar La Tria com a espai idoni i a on és habitual fer celebracions d'aquest tipus. La proposta incloïa els establiments de turisme rural de la zona per allotjar als convidats.


El dimecres ja arriben nuvis, organitzadors i algún convidat a La Tria. D'altres convidats ja fa uns dies que són per al Lluçanès.


Divendres. La cerimónia, un cop vist l'escenari i en paraules de un convidat, semblava Hollywood : el prat, l'alzina, la posta de sol (impecable el timing de l'organització), els cavalls, la masía, els convidats, els nuvis, etc . . . .

El convit, un espléndit buffet lliure. I tota la nit per endavant . . .
L'endemà Barbacoa !!! , i després despedides, abraçades i cap a l'aeroport o bé algún dia de descans per al Lluçanès o a conèixer Barcelona . . .



No és fàcil que oblidem aquests dies després de l'agraïment rebut de la Karen i l'Alexis, i de les felicitacions per a La Tria, els altres allotjaments i la comarca en general per part dels asistents.

Per la nostra part moltes gràcies a tots, que és un plaer acollir a casa a gent com la Karen, l'Alexis, l'Ansley i companyia. Esperem retrobarnos algún dia.



Karen i Alexis, Moltes Felicitats !!!!



També agrair a totes les persones del Lluçanès que vàren intervenir d'una manera o altre en aquest esdeveniment la qualitat del servei que ofereixen i l'acolliment i atencions dispensades als visitants.

I que tots siguem conscients del gran potencial turístic del Lluçanès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada